-

Ähtäri Zoo MTB -maastopyöräilytapahtuma 24.9.

Ähtäri Zoo MTB on ensimmäistä kertaa Ähtärissä järjestettävä maastopyöräilytapahtuma, jossa pyöräilyn lomassa nautitaan raikkaasta syksyisestä ilmasta ja kauniista maisemista.

Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja sopivan haastavista reiteistä. Sarjoja ja reittejä on useita; 5, 10, 25 ja 50 km ja näistä sähköpyöräilijöille on oma sarja 25 ja 50 km. Osallistuminen ei edellytä huippuvarusteita, joten voit ilmoittautua mukaan melkeinpä millaisella maastopyörällä tahansa. Kaikille ainoastaan pyöräilykypärä on pakollinen varuste.

Tapahtuman kilpailukeskuksena toimii Ähtäri Zoon parkkipaikka P2 (Karhunkierros 93, 63700 Ähtäri). Tervetuloa haastamaan itsesi ja kisaamaan aikaa vastaan pidemmillä reiteillä tai lähde kiertämään Retki-reitti rennommin. Tapahtuman järjestäjänä toimii Ähtärin Matkailu Oy yhdessä Ähtäri Zoon, Ähtärin Valppaan ja Ähtärin kaupungin kanssa. Vauhdikasta tapahtumapäivän iltaa voi jatkaa Ä-klubilla hyvän tanssimusiikin tahtiin!

Majoitu Ähtärissä – Tule vaikka koko viikonlopuksi ja varaa itsellesi/seurueellesi sopivin majoitus.

Vuokraa pyörä – Mikäli menopeli puuttuu, voit varata Fatbiken.

ILMOITTAUTUMINEN JA TAPAHTUMAINFO

Tiedustelut: info@visitahtari.fi tai 040 5003933.