Rämälän kylä, Ähtäri. Kuva Jelena Syrjälä
-
Keskisen Kyläkauppa, Tuuri, Alavus

Keskisen Kyläkauppa, Tuuri, Alavus

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Kyläkauppa on paljon muutakin kuin ostoksia. Asiakkaille halutaan antaa enemmän ja siksi Kyläkaupalla tapahtuu aina jotain mielenkiintoista. Erityisesti lasten viihtyvyydestä on huolehdittu.

Ähtäri Zoo, Ähtäri

Ähtäri Zoo, Ähtäri

Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, joka tarjoaa iloa ja oivalluksia eläinten parissa. Ähtäri Zoo on tunnettu erityisesti pandoista ja karhuista, mutta nähtävillä on myös monia muita jännittäviä lajeja. Eläinpuiston helppokulkuinen reitti kulkee kauniin luonnon keskellä. Matkan varrella sijaitsee lasten leikkipaikkoja ja mukavia taukopaikkoja.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa harrastajille, kuntoilijoille ja urheilijoille laadukkaat sekä monipuoliset puitteet liikkua ja rentoutua, niin sisällä kuin ulkona. Pyöräile Fatbikeilla läheisille luontoreiteille, vuokraa Sup-lauta, melo kajakeilla tai kanooteilla Urheiluopiston läheisyydessä Kuortaneenjärvellä, nauti rantasaunan löylyistä ja upeasta hiekkarannasta!