-

Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 25.2.2023

Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja sopivan haastavista reiteistä.

Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma järjestetään Ähtärissä 25.2.2023. Pyöräilyn lomassa nautitaan talvisen raikkaasta ilmasta ja lumisista maisemista. Sarjoja on useita ja reittejä, 5, 10, 25 ja 50 km ja näistä sähköpyöräilijöille on oma sarja 25 ja 50 km. Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvästä kuntoilusta ja sopivan haastavista reiteistä. Talvipyöräilyyn suositellaan läskipyörää tai leveärenkaista maastopyörää. Kapearenkaisella pyörällä ajaminen ei onnistu. Hyvä, säänmukainen varustus riittää sekä pakollisena varustuksena pyöräilykypärä.

Tapahtuman kilpailukeskuksena toimii Ähtäri Zoon parkkipaikka P2 (Karhunkierros 93, 63700 Ähtäri). Tervetuloa haastamaan itsesi ja kisaamaan aikaa vastaan pidemmillä reiteillä tai lähde kiertämään Retki-reitti rennommin. Tapahtuman järjestäjänä toimii Ähtärin Matkailu Oy yhdessä Ähtäri Zoon, Ähtärin kaupungin ja Ähtärin Valppaan kanssa. Vauhdikasta tapahtumapäivän iltaa voi jatkaa Ä-klubilla hyvän tanssimusiikin tahtiin!

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT TAPAHTUMASTA TÄSTÄ LINKISTÄ.

Majoitu Ähtärissä – Tule vaikka koko viikonlopuksi ja varaa itsellesi/seurueellesi sopivin majoitus.

Vuokraa pyörä – Mikäli menopeli puuttuu, voit varata Fatbiken.

Tiedustelut: info@visitahtari.fi tai 040 5003 933.