-

Arpaisten patikka Soinissa 10.9. klo 9 alkaen

Arpaisten patikkareitille lähdetään tänä vuonna yhteistuumin jo 28. kerran. Tapahtumassa kuljetaan omaa tahtia ja nautitaan luonnonkauniista maisemista. Tapahtumassa järjestetty yhteiskuljetus reittivaihtoehtojen lähtöpaikoille lähtee lauantaina yhteistalolta klo 9. Kaikkien osallistujien on käytävä ilmoittautumassa aamulla Soinin yhteistalolla, Multiantie 29, klo 8.00-8.30 välisenä aikana.

Arpaisten perinteinen ulkoilu- ja vaellusreitti käsittää jopa 50 km reitistöä alkaen Ähtäristä ja päätyen Soiniin. Tapahtumapäivänä on valittavissa kolme eri reittivaihtoehtoa: Arpainen-Soini (28 km), Löytömäki-Soini (19 km) ja Läskilampi-Soini (14 km). Tänä vuonna ohjelmassa on myös lyhyempi perhepatikka.

Hinnat: 32 €/hlö, alle 18v. 26€/hlö, perhepaketti (2 aikuista ja max 2 alle 18v. lasta) 76€/perhe.
Seuroille, yhdistyksille, yrityksille, työporukoille minimi 10 hlöä ryhmähinta 26€/hlö. Perhepatikka 10 €/aikuinen, 5 €/lapsi, alle 3-v. ilmaiseksi. Osallistumismaksuun sisältyy: bussikuljetus lähtöpaikoille, mehut patikan varrella, maastoruokailu, sauna ja uinti, palkintoarvonta, kunniakirja ja Arpaisten patikka -tuote.

Tapahtumaan pääsee mukaan ilmoittautumalla ennakkoon 7.9. mennessä alta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa osallistumismaksu.

Ilmoittautumislomake

Patikkatapahtuman järjestävät yhteistyössä Parviaisen kyläyhdistys, Saurun Seudun maa- ja kotitalousseura ja Soinin kunta.